Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 6. oktober 2011

Jeg vant

Jeg vant en Bobble-flaske
 Mammadamen

Min datter hadde selvsagt hørt om denne flotte og fantastiske flaska, så hun tok gjerne imot. Flaska vil bli  testet på spinningtimer, og der vil den nok også få et større publikum enn jeg kan stille opp med.

7 kommentarer :

 1. Den er jo artig den flaska, og forhåpentligvis funker den ypperlig på spinning.

  SvarSlett
 2. Kor flott, den blir nok godt brukt under spinning, da treng man masse væske, ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Hæ? Lager den bobler selv? Jeg er avhenging av boblevann!

  SvarSlett
 4. Morsom lekker sak, men hadde ikke hørt om den før nå, her hos deg:)

  SvarSlett
 5. Den lager så vidt jeg vet ikke bobler selv. Vannet blir renset gjennom filteret.

  SvarSlett
 6. artig greie :)
  Gratulerer, og goooood helg!

  SvarSlett
 7. Hei, og gratulerer;)

  Ser du lurer på innblåsing av celluloseisolasjon i skråtaket deres: Vi valgte denne type isolasjon pga dens gode egenskaper ifht tømmer, den blåses inn slik at den tetter godt i alle kriker og kroker og sist, men ikke minst, musene trives dårlig i dette miljøet;) I tillegg er denne type isolasjon like brannsikker som glassvatt og steinull.
  Vi har fått blåst inn denne isolasjonen av fagfolk, i to etasjeskiller + loft. I skråtaket lektet vi først, deretter festet vi duken (Siga-duk) på undersiden av lektene med stifter. Duken ble sikret med sløyfer (tynne lekter) da isosjonen får litt tyngde og blåses inn med trykk. Videre ble det skåret små snitt i duken der isolasjonen ble blåst inn. Den blåses inn med en slange på størrelse med en grov støvsugerslange.
  Håper dette kan være til hjelp, ta gjerne kontakt hvis det er noe mer du lurer på (evt bilder:).

  Ha ei fortsatt god helg!
  *Marita*

  SvarSlett