Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 26. oktober 2011

Bare på liksom

Fortsatt står bordet dekket i spisestua og alt skal bare ryddes vekk ubrukt.


Det har vært besøk her i dag. Det har vært laget mat.

Jordskokksuppe
Marinert fårefilet med rødvinssaus, poteter og grønnsaker
After eight pære
Og vi har bakt. Blant annet denne.
Hva har egentlig foregått?

7 kommentarer :

 1. Pepperkakeelg og lilla pynt? Må være en adventssak ihvertfall. Til en avis? Til et blad? Eller til oss i blogglandia?

  SvarSlett
 2. Spennende! Fint pyntet bord iallefall! Og maten ser også utmerket ut! Jeg gjetter også på at det er sak til en avis eller et blad....

  SvarSlett
 3. Du har hatt besøk. Av en journalist, kanskje?

  SvarSlett
 4. Spennende! Utrolig flott er i hvert fall bordet du viser! For et rom.

  SvarSlett
 5. Du må ha hatt pressa på besøk, og det skjønner jeg i så fall godt;) Det så lekkert ut, og de som kom fikk ihvertfall god mat!
  Ha en fin dag videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Jeg har helhvitt i taket, så det ser virkelig hvitt ut;)..jeg ble bare litt spent da jeg hadde på den gråfargen på veggene, for den så blåere ut enn jeg trodde, men regner med den blir mer grå når jeg får på er strøk til, for nå skinner det jo en gulbeige farge igjennom...
  Takk for hjelpetips!!!
  Klemmings;)

  SvarSlett