Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








onsdag 7. september 2011

Jeg tok sjansen

Plenen var vel ikke blitt knehøy, men det var absolutt på tide med en klipp. Jeg fant ut at det ikke var meldt noe regn før lørdag kveld. Så jeg kjørte fram gressklipperen. Etter noen få minutter kom de første dråpene og etter 30 min måtte jeg gi meg. Resultatet ser ikke bra ut.
 

3 kommentarer :

  1. Ja det er litt ergelig ,jeg rakk å klippe i går for det var ca 2 timer opphold.
    Men du har jo så mye plen, det blir vel ikke så mange gangene til en skal klippe, klem Marit.

    SvarSlett
  2. Det er ikke så lett om dagen med regn dag ut og dag inn. Det ser ut til å være en veldig stor plen du har også! Vi får krysse fingrene for noen godværsdager. Hege

    SvarSlett
  3. Synes ikke det ser så værst ut, jeg! Men du, så vanskeli8g det er å få klippet for tida! Her regner det hver dag. Vi hadde fint frem til ettermiddagen, men da måtte det komme en skur...

    Heleneklem

    SvarSlett