Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 24. september 2011

Dør på plass

Vi visste at vår kompetanse ikke strakk til så vi overlot jobben til fagfolk. Likevel var det spennende da vinduet var tatt ut og åpningen ble større og større.Dørene var tunge å løfte på plass så det var nødvendig med flere hender.
Vi er så fornøyd. I dag blir det håndtak og nye lister.
Litt dårlig grunnet. Det var så mørkt da jeg gjorde det.

12 kommentarer :

 1. Så flott det ble:) Nydelig blåfarge på veggene:) Ha ei fin helg. Vibeke

  SvarSlett
 2. Sp vackra dörrar står helt i stil med din spisestua. Så fint det kommer bli när man går ut mot paviljongen, vad du kommer kose deg till nästa vår :)

  SvarSlett
 3. Se her ja! Så flott det blir :) Det blir nok herlig å ha døren på vid gap til neste sommer. Håper snekker'n oppfører seg pent ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Dette ble flott! Herlig utgang til hagen!
  Nyt helga, kos deg med listverket;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Dette ble utrolig fint!!!
  Så deilig å kunne gå rett ut til hagen!
  Riktig god helg til deg,
  klem

  SvarSlett
 6. Det ble kjempeflott! Sikkert mer praktisk å gå igjennom enn det vinduet som var der også, tenker jeg. :-)

  SvarSlett
 7. Hærskapelig blir det. :-) KW

  SvarSlett
 8. Nydelige dører! Dette var utrolig fint! :))

  SvarSlett
 9. Så herlig med dører ut. Og nå som du har så flott hage er det vel kjekt å kunne komme seg lett ut til den også. Og det her heller ikke noe i veien for å sitte i en gyngestol foran døren og nyte utsikten. Kornet som vaier i vinden har veldig beroligende effekt på meg i alle fall :-)
  Ha en strålende helg med ny dør.

  SvarSlett
 10. Kjemebra! Med slike dører kan livet på landet virkelig nytes! Ergrer meg veldig over vår nordvendte stue i 2.etg...

  SvarSlett
 11. Kjempefint.
  Og veldig fin farge på veggene.
  :)

  SvarSlett
 12. Heisann!

  Jeg gikk meg helt vill i alle bilder av huset deres. Har en sønn som gjerne vil kjøpe barndomshjemmet mitt, men det er bestemt at huset skal ut på salgsmarkedet, og jeg tror neppe han får råd til å kjøpe det. Jeg blir helt fra meg når jeg ser hva andre unge mennesker har begitt seg ut på og makter! Håper for hans skyld at det ikke blir for dyrt og at han kan henge med i budrundene.

  Og torvblokker har en helt annen oppgave en vanlig torv. Kan bygge murer med disse. Etter en tid får muren et lag med mose og dermed gammelt preg. Har sett flere flotte byggeprosjekt med dem!

  Lykke til videre i oppussinga!

  SvarSlett