I fjor på denne tiden skrev jeg det mest besøkte innlegget noen sinne, om pressing av eplemost. Det fikk lesere fra blant annet Moseplassen.
I går plukket jeg inn nedfallsfrukt og presset 4 liter.Dette er dyrebare dråper,men fortsatt mener jeg det er verdt arbeidet. Før pressing (sentrifugering) skjærer jeg eplene i biter, fjerner kjernehus og alt stygt.
for 17 timer siden
Må være verdens beste eplemost!:)
SvarSlettGod helg!
Klem fra meg
Så spännande, jag tycker det ser ut som ett heldagsjobb att laga must. Misstänker du måste rensa silen väldig ofta. Men gott, det ser jättegott ut. Claus Olson, silekläde? Vad bra, jag behöver nya, hoppas dom har iår också.
SvarSlettHa en fin (must-)helg :)
Egen eplemost smaker mye bedre enn kjøpt, det er helt sikkert. Du er heldig som har så mye epler som du kan bruke.
SvarSlettFor et flott tre! Her burde det jo stå en liten hvit benk for ettertanke, ikke en trillebår!
SvarSlettØnsker meg oppskrift på eplemos, ikke bare eplemost! Noen av mine beste minner er store Norgesglass med eplemos, som jeg helte over havregryn og melk når jeg kom hjem fra skolen.