Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 26. juli 2011

Å gå videre

Været her de siste dagene har vel stått i forhold til de grusomme hendelsene.

I dag skinner sola. Det betyr overhodet ikke at alt er over, men kanskje at vi kan snu til et nytt blad.

Det er mange som har sagt mye klokt de siste dagene. Kronprinsens tale i Oslo i går kveld står på forsiden av dagens Aftenposten. Lokalt holdt AUF-lederen i Buskerud en rørende tale i Hokksund i går. Hans hovedpoeng er sterkt. (overse at innlegget starter med reklame)

Jeg jobber i hagen, men det blir ikke bilder her på noen dager - tror jeg.

4 kommentarer :

 1. Det har virkelig blitt sagt mye godt i denne tragiske sammenhengen, ord som sammen med tragedien vil prege historien.

  Jeg har vært helt matt, men verden og livet må gå videre.
  Ha en fin dag, her gråter himmelen..og det har den gjort i snart ei uke.
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Ja, det er godt å se sola igjen, på alle måter. Den bringer bud om at etter regn kommer sol. Vi må bare se fremover, og prøve å legge det grusomme bak oss.

  SvarSlett
 3. Jeg har også holdt på med hagearbeid i dag faktisk. Godt å ha noe annet å konsentrere seg om.

  Må fortelle at da en kollega fortalte at hun hadde sett noen fine grytekluter med "vaffelmønster" et sted, men ikke klart å finne oppskrift, kunne jeg gledelig hjelpe med å henvise til de fine jeg fikk av deg og som du så elskverdig har lagt ut oppskriften på. Blogging på sitt beste!

  Fortsatt god sommer, vi må ta livet tilbake.

  SvarSlett
 4. Til og med her i Spania har man flere steder hatt minnestund for ofrene... Har hørt at i en by det visstnok bor endel nordmenn skal en gata få navnet NORGE.
  Når det gjelder været så har mine foreldre hatt oversvømmelse... igjen... på grunn av bekken der nede i "dumpa". Trær og busker forsvant i vannmassene, for det var visstnok MASSE VANN....
  Vann i kjelleren hadde de også. Slitsomt med de stadige oversvømmelsene. Det er bare 2-3 år siden sist alt sto under vann.

  SvarSlett