Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 9. juni 2011

Hjertelig velkommen

Statistikken viser at det er ganske mange som stikker innom her hver dag. Noen legger igjen hyggelige spor i form av kommentarer, selv om det ikke alltid er så mye å kommentere på. Faktisk har 53 meldt seg inn som følgere. De fleste av dere følger jeg også, men fortsatt er det noen av dere jeg ikke vet hvor jeg skal finne. Ikke alle har opplysninger om sin blogg/bloggadresse i brukerprofilen. I Rediger brukerprofil er det mulig å velge om bloggadressen skal være synlig. Sannsynlig er det noen som ikke er klar over at dette er en konkret innstilling.Men uansett: hjertelig velkommen.

Fortsatt er det søkeordene "vaske mikrobølgeovn" og "eplemost" som fører flest hit."Forsølvet bolle med glass" tror jeg faktisk jeg aldri har skrevet opp, men jeg har nok hatt alle ordene spredt i en tekst.Noen har også søkt etter "Pias lefse" og kommet hit. Jeg har selvsagt skrevet om lefse, men det har nok ikke noe navn.

Jeg forsøker å kommentere på andre blogger så mye jeg har tid, men noen ganger bare leser jeg. Jeg har tenkt på om jeg skal legge igjen et spor i form av: "Jeg har lest" når jeg ikke har mulighet til skrive noe velformulert.

Jeg er uansett veldig imponert over det høye nivået på blogger. Da tenker jeg på velskrevne tekster med humør, humor, ironi og tekster til ettertanke. Jeg ler og jeg får tårer i øynene. Mange er dyktige fotografer og tar flotte bilder både av hus og hage. Ja, unger også. Møtte en flott gutt jeg trodde jeg kjente i en by nær meg og skulle til å si hei, da jeg kom på at det var sønnen til dama bak en blogg jeg leser.

Det er ikke hagevær i dag og blir det vel knapt mulig før utpå lørdag en gang. Ikke at det ikke finnes noe å gjøre inne, men sommeren bør nytes ute.

Som se på dette:
         
        
Fra venstre øverst: Akeleie, Rose Pershian Yellow, Rosestorkenebb,
Brunstorkenebb Lilly Lowell, Lupin, Løytnantshjerte

5 kommentarer :

 1. Ja, er ikke blogging morsomt! Man 'treffer' jo sa mange koselige og generose mennesker! Sa hyggelig med sa mange folgere. Jeg er nok som deg - rekker ikke alltid a legge igjen spor, men leser stort sett det meste. Spor blir det jo allikevel iform av at man ser hvor mange besokende man har hatt.

  kos deg i heimen uansett vaer!
  klem mette

  SvarSlett
 2. Ja her blir det i perioder så som så med kommentarer. Er ofte innom å titter, men det er ikke alltid en har så mye tid... Har vært inne i en periode nå hvor det er så mye annet som skjer. I alle fall er 17. mai-sløyfene dine ferdige, så du kan gi meg adressen din. Send den til jorunns-salgsbod@hotmail.com
  Er jo ikke nødvendig å "publisere" adressen på bloggen min kanskje...

  Den fiskesuppen under så fantastisk god ut! Men jeg er dessverre allergisk for mange av ingrediensene, så jeg får nøye meg med å se på bildet jeg...

  SvarSlett
 3. Blogging er gøy, men tidkrevende. Alltid spennende å se om vi får respons på det vi legger ut.
  Nydelige bilder av blomstene!
  Og jeg jakter på en god fiskesuppe. Denne så god ut. Jeg har tatt en kopi og vil prøve meg på den. Tusen takk for at du deler!
  ha en rikitg god helg!!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Hei! Nydelige bilder du viser! Jeg bli aldri lei av blomster og hage:o)
  Her var det koselig, så jeg legger meg med glede til som din nye bloggvenn:o)

  Nyt pinsehelgen..med eller uten sol:o)

  Heleneklem

  SvarSlett