Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 15. mars 2011

Vårtegn: nysnø

Ja, det har ikke snødd i dag, men to ganger den siste uka. Det kom 2 cm natt til mandag.
Bedet mot husveggen er fortsatt dekket av snø.

men det finnes lyspunkter:

Der er bare flekker foran låven
Det er store knopper på syrinene.

Flere vårtegn her,

4 kommentarer :

 1. Oj, oj, knopper på syrinene! Her ligger det nok snø i grunnen, men så er det en hel måned til påske også da. Skiene er ikke pakka bort for sesongen.

  SvarSlett
 2. Her ligger det også fortsatt litt snø, men i dag var det 9 grader på det varmeste, så her har det vært skikkelig vårlig. Herlig!

  SvarSlett
 3. Vi har nok ikke hatt plussgrader i dag engang, men snøen smelter unna, er vel vind og nysnøen som kom tidligere i uka som tærer på den. Så koselig det ser ut hos dere! :D

  SvarSlett
 4. Trodde snøen var borte jeg nå...? Pappa fortalte at de hadde spasert fra Vestfossen til Hokksund på søndag, og at veien var bar...
  Spreke pensjonister...

  SvarSlett