Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 6. februar 2011

Mer om plastposer

Fies notiser skriver i dag om oppbevaring av bæreposer. Der finnes opptil flere måter å brette bæreposer på for at de skal ta minst mulig plass fram til neste bruk.
Her hos oss har vi bæreposer i denne.
En gammel trebutt har fått ny funksjon. (Sannsynligvis er dette en smørkinne, men det mangler i så fall hull i lokket.)
Det passer meg bra å slippe og brette posene. Alle poser som er for små til å ha restavfall i blir umiddelbart kastet i plastavfallet. Butten er så stor at det bare er midt i desember  den er helt full.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

11 kommentarer :

 1. Ja, det var noe annet enn den plastdingsen vi har fra IKEA! Smart!

  SvarSlett
 2. Den var fin. Og passar nok godt inn i huset ditt. Eg har slik dings frå Ikea.

  SvarSlett
 3. Det var den flotteste poseoppbevaringen jeg har sett. Selv bretter jeg på den pedantiske måten.

  SvarSlett
 4. Oi for en lekker plastpose-beholder :-D
  Artig at du lenket til "plastpose-brette-kurset" mitt.
  Selv har jeg både sånt rør for poser fra Ikea, hjemmesydd poseholder, skuffen full, plastposer full av plastposer og -jupp, du gjettet riktig - jeg er ikke særlig flink til å brette... Men det har hendt altså, sist ganske nylig, da var jeg så stolt at jeg måtte fluksens forevige det hele (derav dagens foto-serie).
  Egentlig prøver jeg å klare meg uten plast, men akk...
  Fortsatt fin søndag til deg :-)

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for oppmuntrende kommentar inne hos meg:)Den fikk meg til å titte inn hos deg igjen i dag. Liker poseoppbevaringen din! Legge meg til som følger jeg;)

  SvarSlett
 6. Så smart å bruke trebutten til poser.
  Ellen :)

  SvarSlett
 7. Veldig lur løysing- lagt inn på NIB?! Phaff er eit ukjend merke for meg, men skal sjekke det ut, og eg treng heller inga fancy maskin. Jo enklare, dess betre igrunn. Takk for tipset!
  God veke til deg:-)

  SvarSlett
 8. Hei og tusen takk for gode råd og nyttig info, setter slik pris på din hjelp, takk! Og så smart med denne poseoppbevaringen, har en lignende stående her, mulig jeg aper etter om ok?:-)
  Ellers ahr jeg også en slik stor kjele, den ble brukt til å servere kaffe for arbeiderne ute på akeren, har den her på kjøkkeneet. Ønsker deg en finfin dag! Mvh Marianne som fortsatt får ros for indrefileten du tipset om..

  SvarSlett
 9. Hej
  Nu drar vi igång årets vårteckensutmaning, hoppas att du vill vara med igen. Gå in på länken och följ instruktionerna. VI har fått lite respons från media, och det kommer säkert att bli många som följer utmaningen i år.
  http://humlebacken.blogg.se/2011/february/varteckensutmaning-2011-startar-den-28-feb.html

  kram

  Viveka på Humlebacken

  SvarSlett