Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 19. januar 2011

Hva har jeg gjort?

Plutselig har jeg hatt masse besøk. Å krype over 1000.plass på bloggurat er det sjelden jeg har gjort. Nå er jeg på 644.plass. Så innser jeg. Det skyldes sofaen!

Jeg sendte inn sofaen fra 5.juledags julepyntomvisning til sofautfordring i Anettes hus. Nesten 300 har faktisk trykket på bildet av sofaen min og kommet midt inn i gårdens julefeiring. Kanskje ikke helt hva de hadde tenkt.

Så her er sofaen fra Brunstad i nytatt bilde uten julepynt.
Burde nok ha brukt litt av dagen i går til å ta flotte interiørbilder med naturlig lys inn gjennom vinduene. Også er det veldig rart at ledningen syns mer på bildet enn i virkeligheten.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar