Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 19. desember 2010

Deilig søndag

Noen kaller siste søndag før jul for skittensøndag. Den dagen ble bruk til vask av huset.

Her i huset hentes  kassene med julepynt ned fra loftet vanligvis den 19.,uansett hvilken ukedag det er. Da har jeg fått vasket unna fett og hvetemel og er klar for pynting av hus.

I år har jeg jukset litt. Kjøkkenet er ferdig pyntet. I kveld skal vi ha julemiddag med de voksne barna. Om ikke lenge vil lukten av pinnekjøtt fylle huset.

Flyfoto av pepperkakegården.

Ha en fin søndag.

3 kommentarer :

 1. God søndag! I hode mitt ser jeg et pepperkakefly fly lavt over gården å knipse bilde. Koselig! Og pinnekjøtt høres nydelig ut.

  SvarSlett
 2. Ååååå så koselig. Vi skal på tradisjonell julefrokost i Misjonskirken Betel :-). Alle tar med litt og det blir et flott julebord. Ellers venter vi med forventning på besøk fra Kreta, Camilla m familie, kommer i kveld!:-):-) Kos deg med de store barna og pinnekjøtt på lortsøndagen (som heldigvis også kan benyttes til masse hygge). 4 søndag i adventsklem fra K W

  SvarSlett
 3. Det høres utrolig hyggelig ut! I år blir det ikke pinnekjøtt før julaften her. Skulle gjerne sniket meg til en smak før ;-) Pepperkakegården var også helt herlig!

  Kos dere masse!

  Klem fra Carina

  ... var dere på Gitarkameratene? Nysgjerrig ;-)

  SvarSlett