Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 29. desember 2010

5.juledag

Når julegjestene har tatt i mot glasset med noe godt å drikke går de inn i stua. Det er sjelden plass til å sitte ned for alle, men det blir fort god stemning.
I stua pynter jeg med kuler og stjerner.
Her står også juletreet.

Innenfor stua er et rom som kun har adkomst gjennom stua. Dette rommet brukes som kontor. Der er det også en sovesofa. Så det brukes som gjesterom når det er nødvendig.

2 kommentarer :

 1. På julaften lå det en pakke til meg i postkassen! Og den var fra deg!! Tusen, tusen takk for nydelige hjerter!! Hos meg er det masse hjerterom så her har de funnet seg vel til rette og pynter så fint opp!! Så snill du er!!

  Du er flink som har nye innlegg hver dag. Skikkelig koselig har du det!
  Kjekt å bli ført fra rom til rom. Gjestene dine stortrives nok hos dere.

  Jeg har tatt fullstendig pause fra bloggingen i snart 2 uker. Synes det har vært vanskelig å finne tid (og lyst). Men er plutselig tilbake:-)

  Fortsatt god romjul og takk for det gamle.

  Stor klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Hei! For en lekker sofa!! Takk for ditt bidrag:)

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett