Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 24. oktober 2010

Det er stas

- med følgere. Seksten stykker ønsker å følge med på det jeg skriver. Det er stas. Jeg håper at jeg innimellom lever opp til forventningen.

Å ha en blogg er faktisk ganske tidkrevende, men utrolig lærerikt. Jeg har nok lest mer enn jeg har skrevet. Jeg er garantert blitt en bedre fotograf dette året. Jeg insisterer vel på at jeg ikke lar meg påvirke interiørmessig, men må vel likevel erkjenne at det er jeg blitt. Kanskje har jeg også fått bedre kunnskap? Ideer fra blant annet Livs lyst, Glassveranda og den gamle stil - svunne tider er allerede satt ut i livet. Et stoffbilde fra Barbro er hengt opp og jeg blir stadig imponert over alle de som klarer å se det store i det lille, og skrive supert om det.  Pia, Trine, Emmeline, Sjuskeline og Elisabeth er gode eksempler på det. For ikke å snakke om Marie og Maria. Småbarnsmødre med hvert sitt store husprosjekt. Ulik tilnærming, men jeg er så imponert. Det er jeg også over dere jeg nå ikke har nevnt med navn; hager, strikking, toving, sying, barn, blå serviser og flere som bygger til, på, om - hus.

Dette er faktisk stas. Fortsatt god søndag.

3 kommentarer :

 1. Ja, du kan fotografere, nydelige bilder på bloggen din! Enig i at blogging er gøy! Jeg rekker altfor sjeldent å kommentere, men nå vil jeg bare stikke innom og si hei og takk for dine livstegn:-) Klem, Marianne

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for hilsen på bloggen min!! Ble ble helt fascinert av julebloggen din...så masse flotte ideer og tanker! Er julemenneske med stor M..så kommer garantert tilbake !
  klem fra Anette♥

  SvarSlett
 3. Å tusen takk! Og nå lukter det godt på kjøkkenet, oksehaler, lauvbærblad, en gulrot og en halv løk koker i vann...Mmmm....;-) Begynner neste å glede meg:-) Kjøpte to oksefileter idag, så igjen takk og takk! Klem

  SvarSlett