Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 10. oktober 2010

Allers og KK

Jeg har allerede lest gjennom tidligere års spesialblader og hefter om jul. Jeg er på leting etter mønstre til julemus. De skal fylle trinnene i den nye trappa til loftet. Jeg fant ingen i de gamle bladene og i går
fristet butikken  med årets KK-julen og Allers Juleideer.
Forventningene var vel ikke så veldig store til hvor mye nytte investeringen var for jeg er veldig kresen på hvordan jeg ønsker å ha julen. Og bladene var helt uten julemus. Men jeg spør meg hvorfor nesten alle julehjemmene i KK er danske. Det er kanskje bare jeg som synes at norske julehjem er  flottere? Alibiet er muligens 4 små besøk hos norske bloggere. Skulle gjerne sett mer til dem.
I Allers juleideer ble jeg ikke sjarmert av morsomme monstre, er litt usikker på koblingen til jul. Men her er det faktisk noen oppskrifter på fristende konfekt.

Så jeg fortsetter letingen etter julemus andre steder.

Jeg har ikke noe imot å lese om jul nå, for vi som skal lage noe selv bør starte nå. Men julemarsipanen som selges nå synes jeg er ille. Kakemenner lå også i hyllene i går.

4 kommentarer :

 1. Hei og tusen takk for tips vedr. flasker til plommelikøren min:-) Jeg skal se om jeg kan finne oppskrift på mus til deg. Fortsatt en fin søndag ønskes deg fra Hjørdis:-)

  SvarSlett
 2. Det må jeg si: julemus-jakt :) Hva skal du lage dem i da? Det finnes noe tovet på Hillesvåg - gammel modell, men dog... se www.ull.no Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Ja, det nærmer seg jo jul, så det er klart trappa må pyntes med julemus =) Høres koselig ut!

  SvarSlett
 4. Så enig, vi kan gjerne begynne å tenke på jul når noe skal gjøres og lages, men at de begynner å selge julepynt og marsipan nå, så er det FOR tidlig:) Håper du finner dine julemus;)
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett