Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 7. september 2010

Uteseng

Da jeg fant dette på låven i våren så trodde jeg det skulle bli en solrik og varm sommer. Planen var klar på et øyeblikk. Dette skulle bli stedet for soling og avslapning i sørveggen. Madrass og puter ble gjort klar, men det er ikke mange dagene det har fristet med soling. Før senga skal få overvintre i kjelleren ble den behøring fotografert - så får vi leve på drømmen fram til neste sommer. Da skal i det hvertfall bli døsige sommerdager under syrinen.

3 kommentarer :

 1. He, he, det er sannelig ikke mange dagene man har hatt bruk for hverken hagemøbler eller solseng:-) Utrolig skjønn seng du har funnet - og nydelige puter! Vi krysser fingrene for at neste sommer blir solrik og varm.

  SvarSlett
 2. Godt man kan døse litt inne også; det har jammen ikke vært mange solgløtt denne sommeren. Takk for ditt besøk, og dine vakre ord. Tankene på Marianne kommer til å fortsette å følge meg; selv om det er en slags fred i det å endelig vite. Ønsker deg deilige septemberdager; for et fantastisk soverom dere har (!!!)
  Lilli

  SvarSlett
 3. Det kan bli fine haustdagar også!Fine, "friske" puter!

  SvarSlett