Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 26. april 2010

Vårtegn

Traktordur, er vel det som kan stå som ukens vårtegn. Det er en milepæl når jorda har tørket såpass opp at den kan kjøres på med traktor.
Denne helgen er det blitt harvet og gjødslet og sådd.
En svak lukt av naturgjødsel er det også, men det er ikke så mange som har husdyr lengre så den lukten blir ikke så tydelig som for noen få år siden.
Vi har også sådd, men bare plen. Vi har overlatt til andre å kjøre traktor på våre jorder.

Se flere vårtegn her.

3 kommentarer :

 1. Hei på deg, og heldige meg som får grytekluter, skal sende en mail;) Ja dette er skikkelig vårtegn, når jorda igjen kan begyunne å bearbeides for en ny vekstsesong.
  Ha en fin dag dag klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. ja, nå er det jammen massevis med vår å by på :D
  Gylle er nå ok det, det går jo fort over, men kan bli litt intenst noen dager ja..

  Takk for hyggelig kommentar på videoen forresten :D

  SvarSlett
 3. Hei
  Takk for hilsen, den gjengjelder jeg med glede. Det er slik på vår gjenbruksstasjon også, at brukbare ting blir solgt i en gjenbruksbutikk. Vindusrammene jeg ville ha var imidlertid skrotet og derfor mente jeg at jeg kunne argumentere for å få dem.

  Fin blogg du har.

  SvarSlett