Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








fredag 9. desember 2022

Kontraster i livet

Jeg skulle vært hos barnabarna i dag og ryddet leker, men det ble helt i den andre enden av skalaen. En begravelse. En tidligere kollega og nabo døde altfor tidlig. 

Jeg kunne dra innom hyggelige folk med pepperkakedeig på veien hjem, men så vet jeg at noen satt igjen med visshet om at årets jul blir helt annerledes enn noen andre de har hatt. 

Jeg kunne krysse av flere innkjøp på veien hjem, blant annet hentet jeg julekortene og et bilde som skal på veggen i bryggerhuset. 

  


1 kommentar :

  1. Det blir ikke alltid sånn som vi hadde planlagt her i livet. Vi må ta vare på hverandre og glede oss over de dagene vi har sammen. Og så må vi prioritere det som er viktig for hver og en av oss nå i førjulskavet. Ønsker deg gode dager!

    SvarSlett