Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 21. desember 2022

Ikke mye igjen nå

De siste årene har jeg tatt julevasken også i et annet hus. Dette har blitt en del av mine juleforberedelser. Det er sikkert ikke så vanlig at mani i en alder av 65, drar til barndomshjemmet for å gjøre min del for at foreldrene skal få en fin jul. Med brakt denne gang var marsipanen jeg laget kvelden før. 

Hjemme rakk jeg å ta et bilde av enda ei " juleseng" og henge opp havrekransen på bryggerhusveggen. Etter årets siste handlerunde, laget jeg biffmiddag, brente mandler og kom langt i pyntingen av pepperkaketunet.  Jeg bør trene på bruk av melisglasur i god tid før neste jul. 

 

  


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar