Det er første året jeg har hentet pynt fra spisestua i jula for å bruke på kjøkkenet.
Vi serverte kalkunfilet, smørstekt rødkål, asparges og saus til hovedrett. Til dessert serverte vi småkaker, krem og syltetøy.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghUnwbttAt3zOE41V7lsFsonKcW9_lv10Q6EKuaM26v_ru5yXzSKYkZ18v10p62YLLTvCW8A7tzcPX5WuDO7qPagCYm3tM_LE_10eoe-FPcMGqYZUYk62uUq1NFbg82_Cga3oM4QuOvFBCnJMj2O1PwI5l4I8vbpfNn1PiDupvjx4hfi1bthT1Hx7iJQ/w640-h480/IMG_5828.jpg)
Det er første året jeg har hentet pynt fra spisestua i jula for å bruke på kjøkkenet.
Vi serverte kalkunfilet, smørstekt rødkål, asparges og saus til hovedrett. Til dessert serverte vi småkaker, krem og syltetøy.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar