I over et år hadde jeg vært med i planleggingen av et bryllup. Et par ekstra utfordringer denne gangen. 1,5 time herfra, og et sted uten noen fasiliteter beregnet til å servere mat til 70 personer.
Heldigvis var et stort telt på plass da bryllupsdagen opprant med svært kraftig vind. Drømmen var å dekke langbord i den flotte alleèn på området, men alle var glade for å trekke innendørs.På menyen sto: Jordskokksuppe, Fårefilet, gresk salat, tzatziki og foccasia og Panna cotta.
Jeg hadde overbevist brudeparet om at det var lurt å droppe kremkakene, og heller lage et kakebord som kunne stå framme hele kvelden.
Alt kunne bakes i god tid, deles i biter, legges i plastbokser og oppbevares i fryser fram til den store dagen.
Fra høyre og bak: Gulrotkake (glutenfri), Marengs (gluten og melkefri), minicupcake med bringebærkrem (melkefri), Rawcake med dadler, Kransekakestenger (gluten - og melkefri). Brownies (gluten- og melkefri), Kling, Krydderkake, Marsmallows med sjokolade, Nøttekake (gluten- og melkefri), sjokoladekake (melkefri), Vaniljekake (gluten og melkefri), Kokostopper (glutenfri)
Enten vi har mange gjester her eller jeg låner bort servise og annet utstyr, så pleier jeg alltid å sette kassene med oppvask i kjelleren og ta opp etterhvert som jeg rydder bort. Men denne gangen tok jeg alt rett inn i gangen og kjøkkenet etterhvert som alt ble fraktet hit. Jeg tenkte at da slapp jeg å bære så mye opp og ned kjellertrappa.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar