Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 31. mai 2022

Mai 2022


I begynnelsen av mai dekket vi til navnefest. Denne gangen var min oppgave kun å dekke bordet og bake ei kake. Da måtte det bli Festkake med marsipan  Kombinasjonen av bringebær, sjokolade og nøtter gjør denne ekstra smakfull.  Frukttrærne og Forsythia blomstret for full, og det var dessuten ganske bra vær. 
Årets 17.mai hadde strålende sol.


 Og så feiret vi en 70 års dag. Vi viderefører med å gi venner en middag i gave, men mulighet til å ta med flere gjester. Denne gang ble vi 20 tilbords og på menyen sto utvalgte retter til en buffet. kaker og kaffe til dessert. 

  

Bordet var dekket med hvite duker, og det var grønne lys og servietter. Heldigvis var den lilla syrinen akkurat passe utsprunget.


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar