Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 4. desember 2021

4.desember: pepperkakedagen

Huset skulle virkelig summet i dag, og både formiddagsmat og middag var forberedt. Men med korona i klassen til den nest eldste gikk den familien i karantene. Noe sikkert flere burde gjort de siste ukene. 

De to andre små fikk bake sine hus og pepperkaker, og middag ble med hjem. Jeg har laget ny deig. Det hadde vært artig å finne ut hvem som tenkte at å blande pisket krem, eggedosis, smørkrem og litt hvetemel var en god ide. Vellykket blanding er i alle fall.  Kjøkkenet er neste klart for en ny bakedag, og Goro denne gang. 

   1 kommentar :

  1. Koselig for dem som fikk bakt! Men når koronaen herjer blant barna og de unde, får det så store følger. Vi som er eldre kan holde oss mer i ro, ha hjemmekontor og færre nærkontakter. Vi håper fremdeles på besøk av sønn med familie til jul. De bor i Oslo og vi i Bergen.

    SvarSlett