Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 15. desember 2020

Med lydbok på øret

Det er mulig å komme gjennom hele huset på en dag, men det er mye hyggeligere å dele det på to dager. I første etasje starter jeg vanligvis i spisestua. Da blir det naturlig flyt når jeg flytter støvsuger, bøtter, kluter og mopp gjennom rommene.  Fordi spisestua allerede var klar startet jeg på kontoret mitt. Jeg ble ferdig med de julekortene i går kveld, så nå har jeg ryddet vekk konvolutter og frimerker. 

Jeg vasket alle skapfronter i forrige uke så dette rommet gikk raskere enn vanlig. jeg må skure gulvet, men det utsetter jeg til søndag. 

Flere senger er klar for julegjester. Dagen ble avsluttet med stryking av glasshåndklær, vasking av gulvet på vaskerommet og sette på vaskemaskinen med alle klutene fra i dag og i går. 

  

Jeg gleder meg til i morgen når jeg skal hente de første kassene med julepynt. Da blir det hyggeligere bilder her også. Det ser ut som om jeg er den eneste som viser fram rengjøring på instagram og blogg. 


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar