Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 26. november 2019

28 dager til jul - fettlaget

Kjøkkenet hadde synlige spor fra syltelagingen så det sto høyt på lista å fjerne de. Det er virkelig pensjonisttilværelsens store gleder å kunne bruke tid på å gjøre det hyggelig rundt oss.

Alle benkene ble ryddet i går, og i dag skal jeg vaske både skapdører og innsiden av både skap og skuffer. I tillegg er det på tide med en innsats på vaskerommet.

I formiddag er jeg dessuten invitert med på et skypemøte på et fagfelt som jeg er veldig opptatt av. I tillegg til kursdagen jeg skal holde i neste uke er det med på å holde kompetansen ved like.

Vi skal dessuten ut av huset i ettermiddag. Vi gjør nok det nok mindre enn folk flest i førjulsukene, derfor vet vi at det blir hyggelig.Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar