Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 10. mai 2018

Nye hagedager

Det har ikke vært mulig med lang sammenhengende tid i hagen på lenge. Det merkes. da jeg endelig fikk gravd opp resten av jordskokken så var lange groer på den. jeg må ha brukt 8 timer på å spa opp det lange bedet og dette de på nytt. 


Fra at det først var mye snø, så tele i bakken  er jorda nå helt nydelig. Jeg skulle bare hatt mer tid.

Det merkes at hagen ikke fylles av dugnadsfolk, så jeg må prioritere. Jordskokk kom før flytting av den ene Georginen, men jeg håper at jeg rekker det i helgen som kommer.
Jeg klipte ned bringebærhekken i fjor høst. Nå var det bare å fjerne det lange gresset så hekken kan få vokse i fred.

1 kommentar :

  1. Du får i alle fall mye hverdagstrim, så stor hage som du har. (",) Grønt og fint hos deg nå, håper du får mange fine hagedager i mai. (",)

    SvarSlett