Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 1. januar 2018

Velkommen 2018


Det var veldig lyst i går kveld, så den sorte bakgrunnen for fyrverkeri klarte ikke jeg å fange.

Formen min er fortsatt så som så, derfor har jeg bare et ønske for 2018 - å bli helt kvitt denne langvarige forkjølelsen. Utover det har jeg absolutt tro på at 2018 kan bli et bra år.

Den første dagen i 2018 har jeg fylt på med varmt drikke og sterke drops. Nyttårskonserten fikk jeg selvsagt med meg, men hopprenn er helt uinteressant. Da er det mye bedre å scanne gamle negativ.

Jeg synes fortsatt at det er hyggelige med denne kommunikasjonsformen, og kommer til å fortsette med det.  Derfor ønsker jeg alle dere som leser dette riktig godt nytt år.
4 kommentarer :

 1. Godt nytt år! Hyggelig å høre at du vil fortsette med blogg, setter pris på det. (",)

  SvarSlett
 2. Et riktig godt nytt år til deg og din familie. Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg også! Hyggelig å lese i bloggen din. Tiden min har ikke strukket til, så det har vært lite besøk fra meg. Men gleder meg alltid over dine koselige innlegg.
  Line

  SvarSlett
 4. Så hyggelige hilsener å lese. Takk til dere alle tre.

  SvarSlett