Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 22. desember 2017

Bitte lille julaften

Svisj, så var den dagen over. Drøyt 16.000 skritt ble det. En rask tur til nærmeste matbutikk gir ikke så mange av dem, så de aller fleste av dem innendørs. Noen ganger opp og ned av kjeller og 2.etasje, utgjør en del av dem.

Endelig kom granbargirlanderen på plass rundt inngangsdøra. Den skulle vært opp på søndag, men vi fant ut at det var for få lys som virket. Først i kveld ble det tid til å fjerne den gamle og tvinne rundt den nye. Jeg synes at huset ser så hyggelig ut med lys rundt døra.

Skuffen med stryketøy er nesten tom, det betyr blant annet at skuffen med kjøkkenkluter og -håndklær er veldig full.

På kjøkkenet har de fleste nissene kommet på plass. Alle kassene med julepynt er tømt, og det er det jeg skal bruke morgendagen til, å pynte ferdig. Tradisjonen tro blir det også nystekt vørterbrød til formiddagsmat.


1 kommentar :