Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 10. juli 2017

Nytt gjesterom

Innimellom har vi behov for alle de senger som det er mulig å plassere. Tilogmed i kjelleren har det stått seng. Det er gjerne mannen og jeg som har brukt den, og overlatt vårt rom til noen andre. I vår flyttet jeg om på noen hyller og vips ble det gjort plass til en krok som faktisk kan overlates til gjester.

For å dekke baksiden av hyllene som dannet den nye veggen i rommet har jeg stiftet på stoffet Lisel fra IKEA. ( Jeg kjøpte stoffe på IKEA Slependen, men finner det ikke på den norske nettsiden.) Det står igjen å vaske vinduet og henge opp gardiner, og re opp senga før det er helt klart.


Før sto det lagerhyller langs hele den høyre veggen. Jeg flyttet tre av dem for å dele av rommet med sovekroken bak. I tillegg til flytting av hyller ryddet jeg grundig opp i rommet. Det er lett bare å sette ting ifra seg, men nå ble det orden i hele rommet.

En liten krakk står klar til maling. Den skal brukes som et bord i hagen.


2 kommentarer :

  1. Det blei jo veldig høvelig. Hadde ikke protestert hvis jeg hadde vært gjest på dette rommet. :)

    SvarSlett
  2. Det gir veldig inspirasjon å se at dere får fullført så mye , både med gjesterom og lagerplasser til alt. Kjenner meg så utrolig godt igjen i det at man rydder og rydder og så blir det rotete igjen.
    Dere er flinke!
    Hilsen Turid

    SvarSlett