Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 3. juni 2017

Nymalt kjellertrapp.

Når jeg har sett super utnytting av plassen under trapper så har jeg tenkt på kjellertrappa, men innså fort at det ikke var plass til å bygge inn store skap.

Likevel ønsket jeg å gjøre noe for å få orden på det som samlet seg under trappa. Faktisk er bredden på trappa omtrent som en IVAR-hylle. For å få plassert den måtte jeg kytte ned en stige slik at den smatt innunder den skrå trappa.

Da alt var tatt fram vasket jeg og malte trappa. Det har stått på ønskelista lenge, og plutselig var det mye hyggeligere å gå ned i kjelleren.Det er plass til en hylle til, og det kommer på plass etterhvert.

6 kommentarer :

 1. Ja, IVAR-hyller passer til nesten alt. I hvert fall er de veldig mye brukt her i huset. De første ble kjøpt for 25 år siden. Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg måtte tenke hvor mine første IVAR-hyller kjøpt i 1989 hadde tatt veien. Men de sto nok i kjelleren da vi hadde oversvømmelse i 2012 og er byttet ut med bredere og høyere hyller.

   Slett
 2. Takk for kommentaren hos meg og jeg har fulgt deg lenge. Jeg er ikke så god på å kommentere på blogspot lenger siden det krever så mye bekreftelser når jeg ikke er på blogspot selv. Ivarhyller er genialt og orden og system liker vi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg måtte sjekke kommentarbekreftelsen min. Jeg trodde at det kun var for eldre innlegg man måtte kommentere.

   Slett
 3. Det er så deilig å få sånne ting gjort, jo lengre man har tenkt på det jo bedre. (",) Har dere lagt noe i trinnene for å forebygge at noen glir på det malte underlaget? Det kan jo være litt glattere enn umalte flater. Var det lakkert fra før er dere jo forsåvidt vante med å trø litt varsomt nær kanten. (",)

  SvarSlett
  Svar
  1. De trinna er så grove at jeg tror ikke det blir noe problem. Vi har alltid sko på når vi går i kjelleren så det hjelper også på. Dessuten opplever jeg ikke denne gulvmalingen som så glatt som den jeg har brukt før. (3 stjerner - vannbasert)

   Slett