Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 20. desember 2016

4 dager til julaften

En gullfarget løper, en pen blomst og andre putetrekk - plutselig har sofakroken fått festdrakt. Det skal ikke så mye til før hele stemningen i rommet endres. 

Etterhvert som jeg vasker meg ut av rom etter rom så vil jeg hente kassene med julepynt opp fra kjelleren. Det er ganske enkelt for jeg sorterer julepynten rom for rom. Da blir ikke eskene så fulle og tunge, og det er mye enklere å vite hvor pynten ligger. 

Alle julekortene ble skrevet ferdig i går, og de må legge i rød kasse før kl 15.00. Det skal jeg klare. 


 
Oppdatering:
Endelig ble pepperkakehuset pyntet,

2 kommentarer :

  1. Imponerende orden i julepynten. Hos oss ligger vi etter i forberedelsene, pynten (bortsett fra adventsstake og dørkrans som er tatt fram) ligger fortsatt i eskene sine på loftet. Ønsker deg en fin innspurt mot julaften.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har vel litt bedre plass enn folk flest til å lagre alle kassene. Det er skippertaksmenneskets mange bitre hektiske innspurter som har bidratt til systemet.

      Slett