Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 11. desember 2016

13 dager til julaften

To nye julegaver er blitt pakket inn på morgenkvisten. Ellers skal dagen bestå av rydding og vasking. Så fort kjellerrommet er klart kan det hende at jeg får rullet noen duker. jeg bør også skrive ferdig teksten til julekortene.

Ut er det tåke og jeg synes det er helt greit at dagen skal tilbringes innendørs. Søndagsåpne butikker har jeg ikke sansen for på noe tidspunkt, og overhodet ikke før jul.


2 kommentarer :

 1. Her er det også rydding, pakking av julegave og litt mekling av kranglende søsken :P

  Kanskje jeg tar med ungene ut på tur til butikken bare for å lufte oss, også tenkte jeg å kjøpe noen julekort å få sendt rundt i år. Fikk ikke sendt i fjor :P

  SvarSlett
 2. Her baker æ julebrød til et av de voksne barnebarna mine, det er en fast tradisjon at æ lager julebrød til dem alle :)

  Ha en fin søndags advent Åshild.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett