Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 6. oktober 2016

Telefonsamtalen

Jeg hater telefonselgere. Det er interessant at de har som oppgave å få en person til å tro at tilbudet er mer gunstig for kunden enn for selgeren. Min filosofi er at ingen vil dele ut noe gratis.
Selgeren fra djuice startet først med å stadfeste at jeg virkeligfortsatt bruker Iphone 4, og deretter ville han vite hvordan jeg brukte den ute. Da var samtalen over for meg. Egentlig burde jeg ikke tatt den i det hele tatt, men jeg ventet en annen telefon og så ikke godt nok på telefonnummeret.

Jeg måtte smile da kundetilfredshetsspørsmålet kom på SMS rett etterpå. Jeg kunne jo ikke svare 0, selv om jeg ble sur. Så jeg sendte en liten tekst som jeg ikke aner om blir registrert i deres svarsystem.

Jeg måtte smile enda mer da svarbekreftelsen kom, det passet faktisk perfekt.

1 kommentar :

  1. Enig. Jeg synes det aller mest irriterende er de som vil prate "kjenning" først, som om vi skulle ha en relasjon der det var naturlig for meg å svare på spørsmål som hvordan jeg har det osv. Da blir jeg sur. Og når de da fortsetter med å f.eks. tilby meg flere filmkanaler selv om jeg har sagt at jeg stort sett bare ser nyheter på TV og er fornøyd med det, ja da blir jeg irritert.

    SvarSlett