Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 5. februar 2016

Tilbake på sporet

Endelig ble det blå lys i spisestua også. Det har blitt en tradisjon at når jula er over så blir det blått i huset. Jeg vil helst bruke en isblå farge på lys, og her i spisestua så passer det perfekt til veggene.

Det tok litt tid i år. Først fordi vi hadde en svært fargerik feiring for noen uker siden. Så fordi med 20 kalde ute er ikke spisestua et rom for varig opphold. Derfor var det først nå at jeg fikk lagt på nye duker og satt på lysestaker med nye lys.

Jeg har ingen planer om å tenne lysene igjen med det første. Faktisk ikke på veldig lenge, likevel synes jeg det er hyggelig at spisestua står klar - i tilfelle. Utpå våren kommer jeg uansett til å bytte til nye farger. Våren må være lysegrønn.

Det jeg har planer om er å følge de listene jeg har laget. Til forskjell fra de fleste andre på Listelykke trenger jeg ikke dyre eller flotte notatbøker for å lage en plan.


2 kommentarer :

 1. Jeg liker også å ha blå lys på denne tida, men jeg har ikke funnet det i noen butikker ennå. Så her går det for tida i offwhite.

  Ellers har jeg tenkt litt som deg i Listelykke, jeg skriver listene mine på PC'n, jeg... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. En liten bok er nok i startfasen, etterhvert må jeg også skrive det inn på PC. Særlig når flere skal involveres/informeres.

   Slett