Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 25. desember 2015

Besøksrekord og julegjester


Først oppdaget jeg at den spesialbloggen jeg skriver om jul hadde havnet på topp 100 blogglisten. Riktig nok på 79. plass, men dog mange hundre flere besøkende enn jeg vanligvis får.
Så oppdaget jeg at telleren på Blogger viste også høy aktivitet utpå julaften ettermiddag. Der fikk jeg også svar på hva folk hadde lett etter. Man kunne jo tenke seg at det var etter ribbe, men det var ikke. Mine mest besøkte innlegg på Gardsjul (Jul i bestemors hage) dreier seg om serviettbretting.
Og det var nettopp en av de man finner der jeg brukte i dag.
Og maten - her er det helt standard og tradisjonelt julebord 1.dag. Etterpå var det helt standard og tradisjonelt med småkaker. For å gjære dem litt mer dessertaktige så serverer jeg krem og bær ved siden av.


2 kommentarer :

  1. En riktig fin romjul ønsker jeg deg. Samtidig takker jeg for følget i året som gikk og et godt nytt åt til deg og dine.

    SvarSlett
  2. Så gøy, grattis! Det er jo moro når besøkstallene stiger! Nydelig bilde under her også med juletreet. Godt nytt i morgen. :)

    SvarSlett