Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 17. april 2015

med et kritisk blikk

På kontoret mitt hjemme har jeg hatt en helt nødvendig bokhylle, av den ganske usjarmerende typen. Jeg har jo sett at den ikke var spesielt vakker, men jeg har heller ikke funnet noe alternativ.

Selv om jeg hadde forsøkt å koordinere fargen på permer og bokser så ble det aldri særlig elegant. Jeg har nesten ikke bilder mot denne retningen av rommet, så jeg har nok bevisst unngått å få den med.

Fordi vi midt i mai også må dekke spisebord i dette rommet så jeg meg om med litt kritiske blikk og forsto at tiden var inne. Heldigvis kunne jeg sette opp hylla rett ned i kjelleren og sånn sett ha det meste ikke  alt for langt unna. Men noen permer er så ofte i bruk at jeg fortsatt ville ha de mer tilgjengelig. Jeg har en litt mer langsiktig plan, men nødløsningen kunne jeg hente på låven.


Rett og slett en kontorhylle som jeg malte hvit og satte på hjul. Da kan jeg snu baksiden fram når rommet skal brukes til fest.

På den store veggplassen jeg plutselig fikk ble det plass til et gårdskart fra 1912.

Må innrømme at jeg er veldig fornøyd med noen timers innsats.


3 kommentarer :

 1. Det ble kjempebra! Smart å snu også. Tipp topp! :)

  SvarSlett
 2. Så flott :D
  Ønsker dæ ei fin helg med dine .

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Ja, det blei både lysere og lettere. Har også ei kjempestor bokhylle på kontoret, og sjøl om jeg har prøvd det samme som deg med ensartede permer blir det aldri husets mest presentable hjørne.

  SvarSlett