Til tross for all planleggingen for et par uker siden så tar jeg fram listene - både gjøreliste og kjøpelister, for å sjekke at jeg har fått med med alt. Det aller viktigste for meg nå er å få kjøpt nok sirup og fløte til pepperkaker. Når jeg først er igang så lager jeg deig til ganske mange. Min pepperkakedeig som egentlig er deig til sirupssnipper som smaker godt, faktisk veldig godt, både som deig og som kaker. Den er veldig lett å kjevle og den er helt fri for palmeolje og holdbarhetsmidler.
Om noen har laget marsipan til kransekake så kan deigen også stekes som stenger. Jeg synes faktisk det er like greit. En hel kransekake er flott til store anledninger, men ofte er det greit bare å ta fram et par stenger til kaffen.
Her det det forklaring både til kransekake og kransekakestenger.
for 5 timer siden
Så flink du er!
SvarSlettEn sånn kvern har moren min brukt til å lage småkaker til jul i alle år :)