Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 21. desember 2013

21.desember: Vintersolverv

Uansett hvor glad jeg er i jula, og gjerne vil ha hvit jul, så er det deilig at dagene blir lengre og lenger fra i dag av.

I år skinner sola og det er grønne plener, mens 2009 og 2010 hadde vi masse snø og nesten 20 minus. Heldigvis forsvant iallefall all isen på tunet i mildværet som kom.

Vi har hatt årets første julegjester så her var det julestemning på kjøkkenet i kveld.Når jeg i spisestua alltid finner ny pynt i hvitt, gull og sølv har pynten på kjøkkenet i alle år vært nisser og rødt. Under er bildene fra 2012 og bakover til 2006. Det er veldig tydelig at krav til fotovinkel har økt gjennom årene.

  


  
Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar