Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 25. oktober 2013

I meste laget

Jeg har begynt å klippe pynten som skal stå på spisestuebordet i jula. Og jeg skal snart planlegge juleforberedelsene - på samme måte som jeg planlegger store selskaper eller fester ellers i året.

Jeg synes vel at selv om Panduro selger materialer til alt man kan lage å pynte med eller gi bort til jul, så kunne jeg spart meg pynta juletrær i butikken. Pynta juletrær var det også hos Black Design i går.

Julemarsipanen har vært en realitet en stund. Og her er det ferskt bevis fra kjøttdisken.

Jeg klarer ikke helt å se for meg markedet. Hvem kjøper julesylte, lutefiskbacon og syltelabber to måneder før jul? Er jeg den eneste for forbeholder julematen til julen?

Pynten kan kjøpes og pakkes ned, men likevel?

Er det nødvendig å fylle hyllene med dette nå?

7 kommentarer :

 1. Oj, såpass? Jeg har faktisk ikke vært i butikken på en hel uke når jeg tenker meg om....

  SvarSlett
  Svar
  1. Oktoberfest passer faktisk veldig bra nå.

   Slett
 2. Litt tidlig med juletre i butkken, enig i det...

  Ellers er de fleste valg tatt, golvbelegget ligger klart på stuegolvet (eneste stedet det er passe temperatur OG plass samtidig) og panellengdene ventes til uka. Inventaret er vi derimot ikke helt i mål med...

  SvarSlett
 3. Uff, alt alt alt for tidlig! :-S

  SvarSlett
 4. Jeg blir litt i lykkerus over at julesylta er kommet, men det er bare fordi den er så GOD! Kunne spist det hele året. Pynten kunne de spart seg for, men sylta? HURRA!!!! :-)

  SvarSlett
 5. Altfor tidleg kvart einaste år.

  SvarSlett
 6. Var på hotell i helga, og der ble det i dag
  servert juleribbe, medisterkaker og julepølse til lunsj,
  Og juletreet stod å blinket på en benk der(et lite)
  Men jeg kunne godt unnvært det.
  Ha ei god og julefri uke :)

  SvarSlett