Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 23. oktober 2013

Er igang

Allerede i fjor planla jeg årets juleborddekking i spisestua. Da hadde jeg funnet dette i det svenske bladet Allers julmagasin 2012.

Det er Tina Gustafsson som er designerNå har jeg kjøpt stoff, vatt, pinner og fimoleire til sokkelen. Og klippingen av grantoppene skal starte.
To grønne, to grå, tre hvite, sølv og gull - vil gi et helt annet uttrykk og jeg er spent på om det vil bli slik jeg har sett det for meg.


Etterhvert skal jeg selvsagt vise hvordan jeg lager grantoppene.

Det skal visst være mange gode ideer i årets Allers Julmagasin også, så det skal jeg sjekke ut ettterhvert.

2 kommentarer :

 1. Ja, det er jo bare 2 mnd til jul :D
  Æ elsker advent tia kom man stuller , baker og pynter litt .
  Æ e kommet bra på vei med julegavene allerede :)
  Bord pynten din blir sikkert kjempefin , du dekker så fine bord uannsett årstid ;)

  Ha en fin Torsdag.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Åhhh, så hyggelig å starte tidlig med planleggingen=) Dette tror jeg kommer til å bli veldig koselig og fint=) Gleder meg til å se hva du skal finne på frem mot jul=) Og så gleder jeg meg veldig til å ta frem til søte gryteklutene jeg fikk av deg=) Vibeke

  SvarSlett