Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 14. mai 2013

Nytt vårtegn

Vi har ikke et vårvær etter mitt ønske. Dagens potetsetting er utsatt på ubestemt tid. Det er for vått til fres og det er for vått til spade.Hadde det enda vært opphold kunne jeg klipt ned rosene. Det er på tide nå som bjørka har fått små blader.

Ikke hadde jeg vårtegn sist uke heller. Nå er iallfall gresset blitt grønt og så langt at årets første klipping er gjennomført.


Krokusen blomstrer på vestsiden av huset og Forsythia på østsiden.

5 kommentarer :

 1. Så kjedelig at været ikke er som du ønsker. Jeg hater når det er lengre perioder med dårlig vær. Håper sola kommer til det veldig, veldig snart=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Her er hagen atter en gang hvit :( Hagleskurene bare holder på. Men mellom de er det jo solgløtt, men det er langt fra grønt her.
  Kos deg med våren.

  SvarSlett
 3. Nydelige vår, så grønt det er blitt hos dæ.
  Fine bilder.

  Ha en fin kveld.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 4. Nei, dette været er ikke ønskelig i det hele tatt. Regn og regn og atter regn er hva yr lover. Minner veldig om i fjor dette her... :-(

  SvarSlett
 5. Deilig med noen små vårtegn! :)

  SvarSlett