Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 4. mai 2013

Det beste bruktfunnet

Mitt beste bruktkjøp er uten tvil et soveromsmøblement jeg kjøpe på loppemarked i 1989.

Det består av dobbeltseng med nattbord. Et klesskap jeg har satt hyller i. Skapet brukte jeg først i stua. Så på kjøkkenet, og nå på gjesterommet. I skapet oppbevarer jeg duker som ikke brukes så ofte.
   
Det var også en speilkommode. Den skulle jeg bruke på et av barnerommene så jeg fjernet speilen. Mange av våre små gjester fryder seg over super lekehøyde. Inni skap og skuffer ligger datterens gamle Barbie-dukker. 

Møblene var malt i en skittenhvitkrem farge. På den tiden ble alle malte møblet lutet (malingen ble fjernet med kaustisk soda og vann) så det gjorde jeg også. Utrolig nok klarte dørene på skapene seg bra selv om de er finerte.

Jeg trodde at jeg hadde fått samlet hele dette møblementet nå, men i gangen nede står de to puffene.

Nå brukes de til de litt finere handleposene i stoff (som jeg alltid glemmer å ta med meg) og til et par utejakker jeg bruker i hagen..

Trekket har blitt byttet flere ganger.

Noen lurer sikkert på hva jeg betalte?

Jeg tror at det var 500 kroner, og synes allerede da at jeg hadde gjort et godt kjøp. Nå lurer jeg egentlig på hvordan jeg fikk det med meg hjem

4 kommentarer :

 1. Det var utrolig mye for 500 kroner! (",)

  SvarSlett
 2. Du store så mye fint for 500 kr, det gjør godt med sånne røverkjøp en har glede av i mange år.
  God lørdag.

  SvarSlett
 3. Bruktfunn er veldig artig=) Dette må jo være et kupp!!! Håper du har ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Ja, det var et bra kupp!
  Ønsker deg en NydeligFlott uke,
  og lykke til i Nib´s utfordring!
  Klem fra Julie

  SvarSlett