Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 4. april 2013

Hva skal jeg gjøre?

Innimellom får jeg opp et varsel når jeg går inn på en blogg. 
For sikkerhetsskyld trekker jeg meg fort tilbake. Et par ganger har jeg hatt epostadressen til bloggeier og gitt beskjed. Men som oftest har jeg ikke det.

Vet noen hva dette er ? Og er det så farlig som varselet sier?

7 kommentarer :

 1. Huff, det så ikke bra ut. Fint at du la det ut så jeg får fjernet det fra siden min! Takk.

  SvarSlett
 2. Ved nærmere ettertanke.. mamma og Hermann er jo en rimelig kjent blogg og nettopp blitt fast blogger for Mamma så jeg forstår ikke helt hva som skal være så skummelt der..

  SvarSlett
 3. men jeg får samme meldingen, så jeg fjerner den enn så lenge..

  SvarSlett
 4. Hei :) Denne har eg ikkje vore utsatt for. Det er så kjedelig når ein støter på slike meldinger.

  Takker for koselig helsing på bloggen min. Blogginga mi er så laber for tida at det er ei skam. Trudde det berre var forbigåande. Er ofte på runde og titter innom, men det blir ikkje til at eg legg igjen noke helsing. Håper inderlig det går over. (det har sikkert sammenheng med helsa, ho skranter for tida)

  Du spør korleis det går med Håkon og Barnum :) Det går veldig fint. Barnum er ein aktiv og spretten kar og Håkon ganske forsiktig. For at begge skulle få best mulig positive opplevingar , har vi bevisst ikkje latt hunden vere laus når Håkon kryp eller leikar seg på golvet. Barnum er vant til å vere i bur, og der får han også vere i fred. Når Barnum blir roligare og "hører litt meir etter", skal dei få vere meir saman. Den andre hunden vi hadde, likte ikkje så godt barn, så vi vil vere på den sikre sida og gå forsiktig fram.

  Ønsker deg ein fortsatt fin torsdag :)

  klem

  SvarSlett
 5. Det kan være så farlig som varselet sier.
  Vurder selv ut fra linken hos google om temaet:
  http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=no&answer=99020

  SvarSlett
 6. Noe sånt har jeg ikke sett. Men jeg ville blitt skeptisk, ja

  SvarSlett
 7. Huff da. Jeg har ikke vært borti noe slikt. Jeg hadde nok fortet meg ut med en gang:)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett