Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 3. januar 2013

God start på året

Ikke noe vanlig familiekjøkken det jeg holder på med nå. Tenk om skolen kunne tenke seg å velge rød innredning. For en glede det måtte bli for både elever og lærere.

Jeg gleder meg til den videre prosessen. Den skal være i nært samarbeid med de som skal jobbe der. Dette er bare den første raske skissen.5 kommentarer :

 1. Litt av et kjøkken der, har du tegnet det, eller ...
  Rødt er ikke min farge på kjøkkenet, men på en skole må det bli fint ;)

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;O))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nok ikke min farge heller, og det blir nok heller ikke rødt - selv om det kunne blitt veldig fint.

   Slett
 2. Hei. jeg fant ikke noe mail adr så skriver her.
  jeg skal gifte meg til sommeren og leter etter flere type av de dekketallerkene jeg har fra før. googlet dekkeasjetter nille og havnet her. jeg mangler en del og lurte om du ville selge dine? eller noen? kanskje et merkelig spørsmål å få, men tenkte å spørre siden det er jo ikke hver dag man har så mange til fest og dekker med så mye:)

  mvh Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vil nok ikke selge de jeg har, men du kan gjerne få låne. Håper du bor i nærheten. Forøvrig slett ikke noe merkelig spørsmål.

   Du kan kontakte meg på ashild.woldstad@gmail.com

   Slett