Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 26. oktober 2012

Ny bok

Bortsett fra dårlig korrekturlesing på årstallet er jeg veldig fornøyd med 2011-boka. Litt smårusk er det med bildeoppsettet, men ellers bra.

Det gikk bare 8 dager fra jeg bestilte og til hentelappen lå i postkassa.

For de av dere som enda ikke har har oppdaget muligheten til å trykke bloggen som bok: blog2print


7 kommentarer :

 1. Neimen går det ann og få trykket bloggen i bokform ???

  Ka du måtte betale for det ?

  Kjempeflott var boken din for en god ide :O)

  Ha en fin fredag, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Jeg lagde en i fjor, og skal definitivt lage en for 2012 også. Moro å ha - og tenk for en flott historiebok for våre etterkommere!

  SvarSlett
 3. Boken ser flott ut!! Tenker å prøve meg på en "fotobok" med familiebilder, får se om jeg får det til, kløne som jeg er. Lykke til med loftet, gleder meg til å se bilder når det er ferdig. Takker for tips fra deg ang. fotoredigering, fant det heldigvis ut etter mye knoting. Bruker ikke noe avansert program, bare det som er standard på Windows fotogalleri, god helg til deg:)

  SvarSlett
 4. Jøss, har du laga blogg bok...så flott og heilt sikkert lurt!!!
  Dette vil eg studere meir på.
  Ha ein flott god kveld.

  SvarSlett
 5. Et kjempefint tips. Ingen ting er som å sitte å bla i en bok...
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 6. Jeg har bøker for både 2010 og 2011. Gøy å ha. Ser for meg at jeg sitter på eldrehjemmet og rister på hodet og blir flau over alt tullet jeg fant på 40 år tidligere. Kanskje brenner jeg de bøkene før Trollet som voksen oppdager dem og virkelig LESER bloggen he he.

  SvarSlett