Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 30. september 2012

Første milepæl

To nye frysere med nytt innhold har kommet helt på plass. Ja, de er kjøpt etter mål.
De første ensomme flaskene med eplemost har fått selskap av flere, - og eplesyltetøy, - og epleskiver til eplekake eller epledessert.

Kjelleren blir malt - stykkevis og delt. Foreløpig tak, vegger og gulv der hyller og frysere skal stå. Det er  helt fantastisk å se hvilken forskjell det gjør å få litt gråmaling på det stygge gulvet. Malingen hindrer også at det løsner sementstøv fra betonggulvet.

Tirsdag 7.august så det slik ut

 
Konsekvensen av alt vannet som plutselig kom er at vi har færre ting, men også at vi kunne innrede kjelleren helt på nytt. Så trøsten har vært at kjelleren blir finere enn den var. Og så skal vi sørge for at den ikke blir så våt igjen. (Vannskillet er helt tydelig på døra. 120 cm høyt eller 210.000 l vann)

2 kommentarer :

 1. Ja, det har virkelig vært en lang og våt prosess hos deg for å få ting på plass igjen. Godt å se at det går fremover.

  SvarSlett
 2. Hei,
  Litt av ein jobb!!
  Men kjekt når det begynner å ta form.
  I frysaren var det på stell med godsaker.
  Ha ei fin ny veke.

  SvarSlett