Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 18. august 2012

Reparatørene


Det første vi har fått ordnet her etter flommen er en del av hagen.

Jeg var ganske klar på allerede flomnatten at det ville jeg ha hjelp til. Vi hadde brukt mange timer med å flytte jord og grus de siste årene, og jeg ble kvalm med tanke på å skulle gjøre det igjen.

Heldigvis ble disse skadene dekket av husforsikringen og i går formiddag kom Eiker Grøntmiljø for å rydde opp.

Grøftene vi spadde opp for å lede vannet vekk fra huset er blitt fylt med jord og grassklumpene. All grusen som hadde rent inn på plenen er fjernet. Og vi kan igjen bruke parkeringsplassen.
 
 
Senere skal det sjekkes om det må dreneres på nytt. Da skal det også fylles i ved nedkjøringen til kjelleren.
  

6 kommentarer :

 1. Godt at du får proff hjelp til sånne ting. Skjønner godt at du ikke orket tanken på å gjøre alt på nytt igjen selv.

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at hagen er på "bedringens vei". Jeg ville nok vært mer lei meg over en ødelagt hage enn det som ble vått i kjelleren hos oss... Godt at det ble dekket av forsikringen og at dere får et firma til å gjøre jobben! Håper dere snart får orden på kjelleren også! Ønsker deg en fin solskinnssøndag!

  SvarSlett
 3. Det er godt at dere har fått hjelp til dette, jeg skjønner godt at du ikke så særlig lyst på å gjøre alt arbeidet på nytt. Jeg håper hagen din blir minst like fin som den var før flommen!

  SvarSlett
 4. Huff så trist å få så mye ødelagt etter flommen. Godt at forsikringen dekket skaden så dere slapp å gjøre alt om igjen.

  SvarSlett
 5. Ja det må være godt å få hjelp til slike ting når det dekkes av forsikringen.
  Veldig kjedelig å måtte gjøre det om igjen selv.
  Ønsker deg ei god uke :)

  SvarSlett
 6. Kjære, kjære deg, for en katastrofe dere har hatt! Det er helt utrolig hvor stor skade vann kan gjøre.
  Inderlig godt dere hadde forsikring som dekker dette.
  God klem fra Line

  SvarSlett