Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 13. juni 2012

Den femte smak

Midt i Drammen sentrum ligger en relativt nyåpnet restaurant: Den femte smak. Navnet henspeiler på det vi smaker i tillegg til salt, søtt, surt og bittert. UMAMI eller den 5.smak.

Jeg hadde ikke med kamera i går og det angrer jeg på. Maten burde definitivt vært fotografert. Det viktigste er likevel at den smakte like godt som den så ut.

Bildet har jeg lånt på restaurantens facebookside.

2 kommentarer :

  1. Der var vi for noen uker siden også. Kjempespennende. Vi visste ikke at det var blitt en så flott restaurant da, men vi dro for å se på smia som min oldefar jobbet i for omtrent 100 år siden. God mat og historie på en gang. Et herlig sted :)

    SvarSlett
  2. Spennende! Selv var jeg på Onkel Thor med jobben og fikk servert nydelig ørret med den deiligste fiskesaus til:-) Ha en fin dag!

    SvarSlett