Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 6. april 2012

Det snør


Ikke slike mengder som andre deler av landet har fått de siste ukene, men det er typisk innevær i dag.

6 kommentarer :

 1. Huff ja, det er ikke sommervær dette her. Men det er jo lite i forhold til andre steder i landet.

  SvarSlett
 2. Vi hadde drittværet i går, øsende pøsende regn hele dagen. Bedre i dag heldigvis. Vii har hatt vår påskeferie nå, og egentlig hatt veldig fint vær. Jegg har sendt noen bilder til hagemessen til deg. Håper dere kan bruke dem. Lykke til på messen!

  SvarSlett
 3. Neida, Åshild, det der er et sjarmerende lett melisdryss:)
  Håper du koser deg og har fine påskedager.
  Klem Beate

  SvarSlett
 4. Hehe, ja, ikke så mye som vi har, her er det flere cm med ny sne, men den tiner, men blir nok liggende noen dager :O)
  Men må si at nu e æ lei denne sneen :O)

  Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 5. Her hos oss har jeg ikek sett noe snø. Men vi har vært en tur i Tisleidalen i dag.
  Og over Tonsåsen snødde der. Heldigvis ikek mer enn at det nok forsvinner med en gang sola stikker frem. Noe den ahr gjort nå.
  Ha en god dag fortsatt :)

  SvarSlett
 6. Låter litt trist med snö, nå som vi er så fokusert på vår. Men egentlig er det jo nettopp dette som er april-vär; "sommer" den ene dagen og vinter den neste...
  De nye stolene får nok nytes en annen dag;))
  Fortsatt god påske!

  SvarSlett