Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 28. mars 2012

TogkaosSikkert ikke så interessant for de som ikke skulle hjem fra Oslo i ettermiddag at det så sånn ut på Oslo S, og at ingen visste når neste  tog skulle gå.

Da jeg hadde 200 foran meg i køen for buss for tog til Skøyen, så valgte jeg Timekspressen. Da ville jeg komme helt hjem uten å bytte til noe annet. Alle som kjenner meg vet at å kjøre buss gjør jeg bare som absolutt siste alternativ. Og bussturen ble ille. 20 minutter forsinket ut fra plattformen fordi flere (veldig mange) hadde samme idè som meg, var bussen også stappfull. Fordi ingen tog gikk, så kokte gatene av drosjer, privatbiler og gående. På et veinett under ombygging tok turen ut av de mest travle områdene svært lang tid. Så jeg var lykkelig da jeg endelig kunne gå av bussen, og gå ned til togstasjonen - der bilen min var parkert.

Alt skyldes en guttunge som løp fra politiet. Det er bra at NSB har et sikkerhetssystem som stenger strøm og stopper kjøring når noen oppdages i tunnelene, men kjempefrusterende for alle som skulle krysse byen.3 kommentarer :

 1. Godt at du kom hjem til slutt, og godt at sikkerhetsrutinene fungerte!
  Fin kveld.
  Beate

  SvarSlett
 2. Selv om det ble kaos var det jo godt at det gikk bra da. Så får man trøste seg med at slike kaos-dager får en til å sette pris på de dagene som går akkurat slik som de skal :)

  SvarSlett
 3. Huff og huff. Høres ut som en dårlig dag:-( Har også opplevd togkaos på Oslo S, alene med to unger og masse kofferter... Ikke gøy nei. Håper du fikk en fin kveld da du kom hjem:-)

  SvarSlett