Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 20. mars 2012

Enda flere gjester

Disse er faktisk, om ikke virtuelle, så iallefall nettbaserte.

Tenk passert 100 følgere.
Det er fortsatt en del av dere jeg ikke aner hvem er fordi dere ikke har kobling til noen nettside i profilen deres. Ganske lenge har jeg hatt problemer med å aktivisert blogger jeg følger i min bloggliste og har like store problemer med å legge inn noen manuelt. Derfor er det noen av dere som ikke får besøk av meg.  Jeg har prøvd litt førstehjelp, men jeg må nok rydde opp og det har jeg nok ikke tid til på lenge. Det er bare tre måneder til bryllupet på gården og fokuset er der i første omgang.

Jeg har skrevet 472 innlegg i løpet av de de drøyt 2 årene jeg har hatt blogg og jeg har fått i gjennomsnitt 5 kommentarer på alle innlegg. De har selvsagt økt etterhvert. Det jeg skrev om kjøkkenet vårt fikk flest kommentarer, mens eplemosten har flest sidevisninger. I tillegg har jeg "spesialbloggene": Jul i bestemors hage, Planter i bestemors hage og Mat i bestemors hage. Koblinger finnes i høyremenyen.

Dette er faktisk artig og lærerikt. Jeg tror at jeg har fanget opp en del fototips, og jeg finner ut masse interessant om hage, håndarbeid og hus. Jeg ler godt der det finnes gode skråblikk på livet.


Rent fysisk så fylles spisestua på gården neste gang den 28.april.

Det hadde vært veldig hyggelig om noen av dem jeg nesten har daglig kontakt med kunne tenke seg å komme. Påmelding er til BonkaRakka Trine (trine@trineh.com)

5 kommentarer :

 1. Gratulerer med 100 følgere passert!
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med passering av 100 følgere!! Du har en koselig blogg og det merkes på det du skriver at du er en driftig og flink dame! Jeg håper vi ses på bloggtreffet:-)

  SvarSlett
 3. Sa moro med bloggtreff! Skulle gjerne vaert der, men det er nok litt for langt unna for meg... :-( Gratulerer med 100 folgere! Det er alltid koselig a lese dine innlegg sa det er ikke rart at du har mange folgere!

  SvarSlett
 4. Der det er hjerterom er det husrom. I alle fall til virtuelle! Bloggtreffet virker veldig eksklusivt og aktuelt!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 100 følgere ! Er det ikkje kjekt vel ? :)

  klem

  SvarSlett